domingo, 15 de septiembre de 2013

El sábado 14, la FCM tenía reservado el Circuito a partir de las 18h30'

http://www.fcm.cat/webNova/noticia/14383


Nova Copa FCM Rieju RS3 de velocitat per a la temporada 2014

10/09/2013
Velocitat
Dissabte, 14 de Septembre, es pot provar la moto al circuit de Móra d´Ebre a partir de les 18.30 h.


La FCM i la firma Rieju han arribat a un acord per crear de cara a les properes temporades 2014-2015, la nova Copa FCM Rieju RS3 de velocitat, un certamen monomarca que presentarà una oferta molt econòmica i que permetrà la continuació formativa dels joves pilots, un cop acabat el seu pas per la Copa de Promovelocitat. 



L’acord per la Copa FCM Rieju RS3 es signarà per dues temporades, en un clar compromís per part de les dues entitats, per donar-li estabilitat i continuïtat en el calendari català de motociclisme. Un cop confirmat l’acord, la FCM i Rieju estudien la possibilitat d’oferir una beca, que en el seu cas, serà anunciada quan es determinin les seves condicions.

Aqueta competició serà idònia per a cobrir el lloc d’aquells pilots que acaben la seva participació a la Promo70 i és un pas lògic abans de Moto3, ja que els motors de la Copa FCM Rieju RS3 són de 4T i substitutius dels de 2 temps, amb despeses molt més altes.

La Copa FCM Rieju RS3 vol ser un certamen de baix cost econòmic, que garanteixi totalment la igualtat mecànica entre els participants i que ajudi els pilots a adaptar-se en circuits grans, després d’haver cobert la Promovelocitat en traçats petits. La moto és atractiva,  competitiva i les seves prestacions són ideals per realitzar una funció formativa i per conèixer les característiques de pilotatge en aquests nous escenaris.

No hay comentarios:

Publicar un comentario